Συχνές ερωτήσεις
Συχνές ερωτήσεις
Ποια η διαφορά μεταξύ Essential και Pro;
Το συνδρομητικό πακέτο Essential καλύπτει όλη την offline κλινική ροή: ιστορικό, μετρήσεις, δημιουργία πλάνων και συνταγών, κλινικούς υπολογισμούς, εκτυπώσεις κ.α.. Η Pro συνδρομή διατηρεί όλη τη βασική λειτουργικότητα του Essential, ξεκλειδώνοντας παράλληλα όλα τα επιπλέον online εργαλεία — AI δυνατότητες, αποστολή SMS και Google Calendar συγχρονισμό.
Πόσο κοστίζει το demo;
Τίποτα. Κατεβάζεις δωρεάν την εφαρμογή με έναν έτοιμο δοκιμαστικό φάκελο και εξερευνάς όλη τη ροή, χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.
Πού αποθηκεύονται τα δεδομένα των πελατών μου;
Τοπικά και κρυπτογραφημένα στον υπολογιστή σου. Τα αντίγραφα ασφαλείας σου επιλέγεις εσύ πού θα τα φυλάξεις.
Χρειάζεται σύνδεση στο internet;
Η σύνδεση στο διαδίκτυο απαιτείται μόνο κατά την επαλήθευση της άδειάς σου (μία φορά τον μήνα) και για την έξτρα online λειτουργικότητα που προσφέρει η συνδρομή Pro. Περάν αυτών, η εφαρμογή μπορεί να λειτουργεί και offline.
Γιατί δε λειτουργεί σε Mac;
Το Nutrition Hero™ δεν είναι προσαρμοσμένο στο λειτουργικό των Windows, αλλά φτιαγμένο για να λειτουργεί σε αυτά με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Μία έκδοση για Mac δεν είναι θέμα ρύθμισης που απλώς ενεργοποιείς, αλλά θέμα αρχιτεκτονικής που, με απλά λόγια, συνεπάγεται ένα δεύτερο πρόγραμμα που θα πρέπει να αναπτυχθεί και να συντηρείται παράλληλα. Επιλέξαμε τα Windows επειδή αυτά χρησιμοποιούν οι περισσότεροι διαιτολόγοι στη χώρα μας.
Μπορώ να μεταφέρω την άδειά μου σε άλλον υπολογιστή;
Ναι. Απενεργοποιείς την άδεια από τον παλιό υπολογιστή και την ενεργοποιείς στον νέο. Αλλά, επιτρέπεται μία μεταφορά ανά 30 ημέρες.
Υπάρχει δέσμευση;
Όχι. Η μηνιαία συνδρομή ακυρώνεται όποτε θέλεις, μέσα από τον λογαριασμό σου. Μέχρι τη λήξη της περιόδου, για την οποία έχεις πληρώσει, διατηρείς πλήρη πρόσβαση.
Τι γίνεται με τα δεδομένα μου αν σταματήσω τη συνδρομή;
Τα δεδομένα των πελατών σου παραμένουν αποκλειστικά στη διάθεσή σου. Επειδή είναι τοπικά, διατηρείς πρόσβαση ανάγνωσης και μπορείς να εξάγεις backup ακόμη και μετά τη λήξη — απλώς δε μπορείς να δημιουργείς νέες εγγραφές μέχρι την επόμενη ανανέωση.